ΕΠΕΙΓΟΝ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΕΠΕΙΓΟΝ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκε η εγκύκλιος και η αίτηση για τη συμμετοχή των τελειοφοίτων και αποφοίτων μαθητών των ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Στο κάτω μέρος του άρθρου θα βρείτε συνδέσμους για το έντυπο της αίτησης, τις οδηγίες και την εγκύκλιο.

Λόγω των καταστάσεων η αίτηση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές θα γίνει ηλεκτρονικά. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές πρέπει να συμπληρώσουν τα πεδία που είναι με γκρι χρώμα στο αρχείο Υπόδειγμα 1 και μετά να το στείλουν στο μέιλ του σχολείου epal-kalavr@sch.gr προκειμένου να καταχωρίσουμε την αίτηση στο σύστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προθεσμία λήγει στις 09 Απριλίου 2020. Επειδή το διαδίκτυο είναι πολύ φορτωμένο αυτές τις ημέρες, στείλτε όσο το δυνατό νωρίτερα την αίτηση. Αν δεν μπορέσουμε να την καταχωρίσουμε μέχρι τις 09 Απριλίου στο σύστημα, ΔΕ θα μπορέσετε να δώσετε εξετάσεις.

Διαβάστε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες και την εγκύκλιο. Στις οδηγίες αναφέρονται οι σχολές που απαιτούν ειδικό μάθημα (ξένη γλώσσα, μουσικό όργανο κλπ). Αν θέλετε να περάσετε σε αυτές τις σχολές θα πρέπει να δηλώσετε ΤΩΡΑ και το ειδικό μάθημα στο οποίο θα εξεταστείτε. Αλλιώς δεν θα έχετε δικαίωμα να τις δηλώσετε στο μηχανογραφικό, ούτε να εξεταστείτε στο ειδικό μάθημα. Θα πρέπει στο ειδικό μάθημα να γράψετε πάνω από 10.

Αν θέλετε, δηλώνετε από τώρα πρόθεση να δώσετε εξετάσεις για τις στρατιωτικές σχολές, την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, Σχολή Πυροσβεστών, Λιμενοφυλάκων, Χωροφυλάκων. Σε αυτές όμως θα πρέπει στη συνέχεια να κάνετε ξεχωριστή αίτηση όταν ανακοινωθεί η προκήρυξη για την κάθε μία.

ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Όσοι εξετάζονται προφορικά θα πρέπει να διαβάσουν πολύ καλά στη σελίδα 10, το κεφάλαιο 4. Θα πρέπει εκτός από το Υπόδειγμα 1, να φτιάξει μία αίτηση ο γονιός τους που να ζητά να εξεταστεί προφορικά το παιδί του και να φωτογραφίσουν ή να σκανάρουν τη γνωμάτευση του ΚΕΔΔΥ/ΚΕΣΥ.

Το Υπόδειγμα 1 θα πρέπει να το συμπληρώσουν και να το στείλουν ηλεκτρονικά όπως οι υπόλοιποι. Επιπλέον την αίτηση του γονιού και τη γνωμάτευση πρέπει να τα στείλουν σε φωτογραφία ή σκαναρισμένα με μέιλ στο σχολείο στο epal-kalavr@sch.gr μέχρι τις 9 Απριλίου 2020.

ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Όσοι δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις παρακαλώ να στείλουν μέιλ στο σχολείο στο epal-kalavr@sch.gr μέχρι τις 09 Απριλίου 2020, στο οποίο να δηλώνουν ότι

“Ενημερώθηκα για την εγκύκλιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2020 και σας ενημερώνω ότι δεν επιθυμώ να συμμετέχω στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020”.

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου

Βασιλική Κάντζαρη

20200327_ΕΠΑΛ_εγκύκλιος

Υπόδειγμα_1

ΟΔΗΓΙΕΣ_Υπόδειγμα_1