Εκδήλωση στο ΓΕΛ Καλαβρύτων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Εκδήλωση στο ΓΕΛ Καλαβρύτων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Αγαπητά μου παιδιά

οι συνθήκες λειτουργία στην πατρίδα μας επιβάλουν τον γνωστό τρόπο μαθήματος, την τηλεκαίδευση. Κάτω από τις ίδιες συνθήκες, καλούμαστε φέτος να οργανώσουμε την καθιερωμένη εκδήλωσή μας για την επέτειο του Πολυτεχνείου και τα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου 1973.

Έτσι λοιπόν για αύριο η διαδικτυακή έκδήλωση θα γίνει ανά τάξη με ώρα έναρξης στις 09:00 π.μ. Η Α’ τάξη με την κυρία Β. Χριστοδούλου, η Β’ τάξη με τον κύριο Ν. Παπαδάτο και η Γ’ τάξη με τον κύριο Μ. Νάκο. Το πρόγραμμα της κάθε τάξης το έχει καθορίσει ο κάθε συνάδελφος ξεχωριστά.
Παρακαλώ λοιπόν, αύριο, την προγραμματισμένη ώρα να δώσετε το παρών όλες και όλοι σε αυτό το πρωτόγνωρο διαδικτυακό ραντεβού, για να θυμηθούμε όλες και όλοι ότι

«Όσοι το χάλκεον χέρι

βαρύ του φόβου αισθάνονται,

ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην

η ελευθερία».

Ας ελπίζουμε, αλλά ταυτόχρονα να προσπαθήσουμε όλες και όλοι,  αυτή να είναι και η τελευταία διαδικτυακή εκδήλωση μιας ακόμα σπουδαίας μέρας, από τις πολλές που διαθέτει η ιστορία του έθνους μας.

Για το σύλλογο διδασκόντων

Ο Διευθυντής                                                                                                                                                                                             Βασίλειος Νικ. Σπανός