Κωδικοί, μηχανογραφικά και προθεσμίες

Κωδικοί, μηχανογραφικά και προθεσμίες

Αγαπητά μου παιδιά καλησπέρα σας

Ξέρω ότι μετά από μια μεγάλη σε ένταση προσπάθεια δεν μπορείς να χαλαρώσεις αυτόματα. Η υπερένταση των πανελλαδικών εξετάσεων θα σας ταλαιπωρήσει για λίγες μέρες ακόμα και θα αντικατασταθεί από την αγωνία της βαθμολογίας αρχικά (5-10 Ιουλίου) και μετά για την αγωνία του τελικού αποτελέσματος της εισαγωγής σε κάποια σχολή (τέλος Αυγούστου). Όμως επειδή ξεκινάει από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 η προθεσμία για την απόκτηση κωδικών και την υποβολή μηχανιογραφικών δελτίων για τους υποφηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων (90%) αλλά και των αποφοίτων (10%), θα πρέπει να  ολοκληρώσουμε τα επόμενα βήματα της προσπάθειά σας μαζί, με λιγότερο άγχος  πλέον αλλά με μεγάλη προσοχή (πολύ σχολαστικά).

Την Τρίτη λοιπόν, 30 Ιουνίου 2020, τελευταία μέρα λειτουργίας του σχολείου, στις 11:00 π.μ. να έλθετε όλοι στο σχολείο  (με 1,5 μέτρα απόσταση) να περάσουμε τους προσωπικούς κωδικούς που θα επιλέξετε στην πλατφόρμα για την υποβολή του μηχανογραφικού, να συζητήσουμε τις πληροφορίες που έχουμε από τη μέχρι τώρα βαθμολόγηση και πιθανές εξελίξεις που θα επηρεάσουν τις βάσεις εισαγωγής και να πούμε τις τελευταίες οδηγίες για τη σύνταξη του μηχανογραφικού σας.

Τέλος θα πρέπει να έλθετε αυτοπροσώπως να πάρετε το φάκελο με το απολυτήριό σας, ένα αποδεικτικό απόλυσης και τον τελικό έλεγχο προόδου σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Τρίτη

Βασίλειος Νικ. Σπανός

Διευθυντής ΓΕ.Λ. Καλαβρύτων

 

Υστερόγραφο: Δείτε στη συνέχεια το Δελτίο Τύπου και ολόκληρη την εκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας

Δ Τ υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου για 2020

Δείτε την εγκύκλιο για τα μηχανογραφικά ΓΕΛ 2020