Κοπή πίτας και Παράδοση βαθμολογίας ΓΕΛ Καλαβρύτων

Κοπή πίτας και Παράδοση βαθμολογίας ΓΕΛ Καλαβρύτων

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

«ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Πέμπτη  30 Ιανουαρίου 2020, θα δοθούν οι έλεγχοι επίδοσης των μαθητριών-τών του σχολείου μας για το Α΄ τετράμηνο σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

12:00-12:15  Κοπή πίτας του Γενικού Λυκείου Καλαβρύτων «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ». Την πίτα θα ευλογήσουν οι ιερείς του Ιερού Ναού Καλαβρύτων π. Κ. Μητρόπουλος και π. Δ.  Τζελέπης. Η-ο τυχερή-ός του φλουριού θα κερδίσει τρία βιβλία και δύο εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση στην Επίδαυρο το καλοκαίρι.

 

12:15-12:30 Απονομή των βραβείων σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που διακρίθηκαν στους  πανελλήνιους διαγωνισμούς «Θέλουμε πειράματα» και «EUSO 2020». Η απονομή θα γίνει από το Διευθυντή του Αγροτικού-Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού και Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Αθ. Παπαδόπουλο

 

 12:30-12:40 Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για τη λειτουργία του σχολείου και για τις αλλαγές του τρόπου εξέτασης και της πρόσβασης στο πανεπιστήμιο.

 

12:40 Παράδοση βαθμολογίας από τους υπεύθυνους των τμημάτων και προσωπική ενημέρωση από τους διδάσκοντες εκπαιδευτικούς.

 

Οι έλεγχοι επίδοσης θα δοθούν μόνο σε γονείς ή εξουσιοδοτημένους κηδεμόνες.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όλων, καθώς η παρουσία των γονέων κρίνεται απαραίτητη για την πραγμάτωση της αναγκαίας συνεργασίας μας.

 

Καλάβρυτα, 28 Ιανουαρίου  2020

Ο Διευθυντής

Βασίλειος Νικ. Σπανός